Ben jij (of ken jij) iemand met een verhaal dat gedeeld moet worden?


Een verhaal dat gaat over talentvol werken met een chronische ziekte of een beperking? Een verhaal dat aan het denken zet, inspireert, raakt, ontroert en activeert om verschil te gaan maken?

We zijn benieuwd naar de boodschap die jij aan de wereld of aan een speciaal persoon wilt meegeven. Aan je vroegere docent Nederlands bijvoorbeeld. Je vader, moeder of broer. Koningin Maxima of Katja Schuurmans. Misschien heb je altijd al je verhaal op het podium van Carré, voetballend met Edwin van der Sar of op de top van de Groningse Martinitoren willen doen? Of op een andere plek die voor jou van grote waarde is?

Wie of waar dan ook, wij proberen het te regelen!
Om meer bewustwording en zichtbaarheid te realiseren voor de kracht van mensen met een bijzonderheid, willen we een 7-tal videoportretten maken van mensen met een (arbeids)beperking (beter gezegd: bijzonderheid) die werken bij de Rijksoverheid. Aan jou de uitnodiging.

Wat is jouw verhaal?
Mail je motivatie of videoboodschap met motivatie naar info@onbeperktedenkers.nl of app naar Margreet Woessner: 06-45108449. Je kunt Margreet ook benaderen voor overleg of meer informatie: margreet@onbeperktedenkers.nl

Bekijk ook eens het portret van Basten en het portret van Menno die we met hen gemaakt hebben.