4x online

Power clinics

voor changeleaders D&I

(adviseurs, experts, projectleiders, leidinggevenden)

 Onbeperkte Denkers wil inclusie prominent op de kaart zetten. We doen dit door mensen aan het denken te zetten en in gesprek te brengen. Over waarden, wensen en ambities. Over (on)bewuste (voor)oordelen en stigma’s. Over een veilige werkvloer en een inclusieve werkcultuur. EN over de eigen rol in het geheel. We enthousiasmeren en zetten mensen in beweging. Om zelf het verschil te maken. Samen. Dat doen we fris, concreet, kort en krachtig.

Beleef in de powerclinics van Onbeperkte Denkers de kracht van sprankelende interventies en leer deze toe te passen. We delen graag ons gedachtengoed, lessen en successen. Ontvang inspiratie, ervaar inzichten, krijg handvatten en formuleer acties om inclusie op een aansprekende en doeltreffende manier te laten slagen binnen jouw organisatie of team. Deelname aan de powerclinics is kosteloos.

De toolbox van Onbeperkte Denkers

De afgelopen jaren heeft Onbeperkte Denkers een praktische toolbox vol met aansprekende instrumenten ontwikkeld. Beschikbaar voor iedereen die met het thema inclusie aan de slag wil. Van een online escaperoom Expeditie Onbeperkt Denken en Work-Outs tot minidocumentaires en portretten van Onbeperkte Leiders.
Ze komen allemaal aan bod!

Inhoud powerclinics en aanmelden

Ben jij ook een Onbeperkte Denker?