Bijeenkomst 15 april 2021

Op donderdag 15 april van 15:00 tot 16:30 organiseert de League OVW haar eerste themabijeenkomst voor mensen met een bijzonderheid, over ‘opleidingen en leren op je werk’. Lees meer

LEAGUE of Extraordinary People OCW

Netwerk voor en door OCW medewerkers met een bijzonderheid

De League of Extraordinary People (kortweg: de League) is hét netwerk vóór en dóór rijksambtenaren met een arbeidsbijzonderheid. Een platform om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, herkenning te vinden en ambities tot bloei te laten komen.

OCW heeft zijn eigen League, League OCW

Ivan Henczyk, oprichter van League OCW, zegt hierover: ‘Wij willen naast het bieden van een netwerk voor gelijkgestemden, ook het bestuur, HR en leidinggevenden binnen OCW en de rijksoverheid adviseren en ondersteunen vanuit onze eigen kennis en ervaring. Samen, mét ons en niet alleen vóór ons en óver ons, maken we van de rijksoverheid een inclusieve werkgever.’

Het SGO (overleg van alle Secretaris-Generaals) ziet de meerwaarde van de League. De League kreeg 5 x ‘ja’ te horen op haar vragen aan het SGO.

De League kreeg 5 x ‘ja’ te horen op haar vragen aan het SGO

Ben jij iemand met een arbeidsbijzonderheid?

Heb jij een bijzonderheid en werk je bij OCW? Sluit je aan bij de League, je bent van harte welkom! Op de hoogte blijven of nog vragen? Mail dan naar league@minocw.nl.


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?