Online Denktanksessies

Denk met ons mee over:

‘Onbeperkt kijken, denken en doen’ workshop
29 oktober 2020 • tijd: 14.00  uur  –  15.30  uur (1,5 uur)
In deze denktank laten we je onze opzet voor een 30 minuten ‘Onbeperkt kijken, denken en doen’ workshop ervaren. En ontvangen we graag van jou feedback.

Na een korte introductie word je in 30 minuten uitgedaagd om vanuit andere perspectieven te kijken en te denken over situaties. Wij geloven dat een ruimere blik en denken in mogelijkheden jou als persoon veel op kan leveren, zoals: meer plezier, nog leuker samenwerken met anderen en meer creativiteit. En dat het motiveert om ruimer denken om te zetten in ruimer doen richting mensen met een beperking.

De 30 minuten workshop heeft als uiteindelijk doel om deelnemers te enthousiasmeren deel te nemen aan een 30 dagen ‘out of the box’ Challenge. Wie zich daarvoor opgeeft, krijgt gedurende 30 dagen op 8 momenten een mail met daarin inspiratie (filmpjes, verhalen, etc.) en een kleine actie of oefening om zelf te gaan doen. Ieder is volledig vrij in wanneer je de mail leest en de hoeveelheid tijd die je er voor vrijmaakt. Ook kun je zelf een moment kiezen wanneer je de actie of oefening wilt uitvoeren.

Wij horen graag in de denktanksessie van jou hoe je de workshop ervaart, wat jouw tips zijn en of het smaakt naar meer!

Aanmeldformulier

Ben jij ook een Onbeperkte Denker?