De Online Escaperoom:

Onbeperkt Denken Next Level

Deze online Escaperoom is een unieke teamactiviteit in inclusiviteit! In teamverband los je tijdens een online sessie allerlei puzzels en uitdagingen op. Door goed samen te werken, elkaars talenten te zien en onbeperkt te denken en doen, kan je met je team ontsnappen uit deze toffe online Escaperoom.  

Tijdens deze expeditie verruim je je horizon en verbreed je je blikveld. Al spelenderwijs ontdek je de waarde van ieders talent en het combineren van deze talenten. Geloof ons: je komt er vol adrenaline en met frisse inzichten weer uit! Na afloop reflecteren jullie op je ervaringen en de waarde van diversiteit en inclusie  voor jullie team.

De Escaperoom duurt circa 1,5 uur. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers meedoen aan een sessie. De Escaperoom wordt gespeeld via Webex of Microsoft Teams.

Met jouw team de Escaperoom in!
Met de Onbeperkte Denkers Escaperoom werk je ijzersterk aan het teamverband van jouw team. Voor de inzet op maat voor jouw team wordt een kostendekkende vergoeding gevraagd. Voor meer informatie over de Escaperoom voor jouw team stuur je ons een e-mail: info@onbeperktedenkers.nl.

Doe individueel mee met de open Escaperoom op dinsdag 11 mei! VOL is VOL!
De drie open escaperooms op 4 en 18 maart en 6 april waren binnen no-time vol. En werden super enthousiast ontvangen. Reden voor ons om er nog één te organiseren! Doe mee en ervaar zelf hoe onbeperkt denk en (samen) doen, je blik verruimt. Deelname is kosteloos.

Geef je op via onderstaand inschrijfformulier voor dinsdag 11 mei van 15.30 uur tot 17.00 uur:


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?