Online ontwikkeltraject

Voor medewerkers met een arbeidsbijzonderheid

Professionele & persoonlijke groei maken het leven leuker! Dat gunnen we iedereen van harte.

Voorjaar en najaar ’23


Het online ontwikkeltraject is een laagdrempelige, sprankelende en impactvolle ontdekkingsreis naar jezelf. Het helpt je om in je kracht te komen staan. Het duurt zo’n 3,5 maand en omvat een persoonlijk intakegesprek en 5 online workshops met gelijkgestemden, onder begeleiding van een deskundige, bevlogen coach met ervaring en affiniteit met de combinatie talentontwikkeling en bijzonderheid.

Mensen die al eerder hebben meegedaan, zijn heel enthousiast en geven terug dat het ze meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld, netwerkvaardigheden, inzicht in talenten en kwaliteiten en richting in hun loopbaan heeft opgeleverd.

Onze drijfveer om dit traject aan te bieden, ligt voor de hand: onbeperkt denken, denken in kansen en mogelijkheden, begint bij het ontdekken en geloven in je eigen potentie, talenten en mogelijkheden. Zodat je met meer plezier aan het werk bent, kansen herkent en kan grijpen als ze voorbijkomen.

Hier vind je meer informatie, zoals een kijkje in het werkboek, een video, de brochure met quotes van deelnemers en de mogelijkheid om in te schrijven: Ontwikkel je Onbeperkt Talent

Benieuwd wat het ontwikkeltraject Onbeperkt Talent voor mensen met een arbeidsbijzonderheid inhoudt?
We geven op donderdag 2 februari 2023 om van 9.00 tot 10.00 uur weer een online proeverij waarin we je het lesmateriaal laten zien, een oefening laten doen en al je vragen beantwoorden. Geef je hier op.

De proeverij is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over het ontwikkeltraject: deelnemers, opleiders, HR adviseurs, D&I adviseurs, jobcoaches, loopbaanadviseurs, etc.