ODE aan afdeling CBI

Het Management Team van de afdeling CBI van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), ontving de ODE, de Onbeperkte Denkers Erkenning, voor de goede en open werksfeer, waarin ruimte wordt gemaakt voor diversiteit en inclusie.

Maaike Speksnijder, teamlid EPS binnen de afdeling CBI (Centrum ter bevordering van Import uit ontwikkelingslanden) nomineerde het Management Team.

Maaike: “Ik werk sinds drie jaar op de afdeling CBI als administratief ondersteuner en ben op deze afdeling terecht gekomen via de participatiewet vanwege mijn fysieke beperking. Tijdens de coronatijd is het Management Team van CBI gestart om werkgeluk als hoge prioriteit op de agenda te zetten. Ook heeft het management tijdens een speciale team bijeenkomst aandacht geschonken aan de eenzaamheid en psychische klachten die Thuiswerken met zich meebracht. Er is veel aandacht voor elkaar en het management luistert naar wat er op de werkvloer speelt. Ik voel me echt op mijn plaats en gewaardeerd door collega’s en management. Ik vind dat mijn afdeling een ODE verdient en ik heb deze ODE dan ook uitgereikt aan het Management Team als steuntje in de rug en erkenning dat ze op de goede weg zitten.”

Ben jij ook een Onbeperkte Denker?