ODE aan Liza Zobdeh

Liza Zobdeh, HR-beleidsadviseur en dossierhouder Diversiteit & Inclusie bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, ontving de ODE, de Onbeperkte Denkers Erkenning, uit handen van Jackie Langeveld, die deelneemt aan het New Professional Programma van VWS om de kloof tussen beleid en uitvoering te verkleinen.

Jackie Langeveld werkt als onderzoeker bij het Sociaal Cultureel Planbureau en houdt zich bezig met het programma ‘De diverse bevolking van Nederland: samenleven nu en in de toekomst.’ Een onderwerp waar Liza vanuit haar professie elke dag mee bezig is om dit gestalte te geven op de werkvloer.

Jackie: “Liza zet zich onvermoeibaar in voor een ministerie van VWS waar de diversiteit van elk persoon met begrip en respect tegemoet wordt getreden. Zij is continu bezig met het verbinden van mensen en weet groepen bij elkaar te krijgen. Ik vind dat zij deze ODE dik verdient. Zij zet zich in met hart en ziel, het is geen werk voor haar, het kent geen begin of eindtijd. Of het nu haar vrije avond, dag of weekend is, Liza staat altijd klaar om VWS (meer) inclusief te maken.”

Bij de overhandiging aan Liza, voegde Jackie hier nog aan toe dat Liza altijd klaar staat voor anderen, maar daarin zichzelf nog weleens vergeet. Redenen te over dus om aan deze topvrouw een ODE uit te reiken en haar eens in het zonnetje te zetten.

Liza was heel verrast en kreeg er tranen van in haar ogen. Ze zei dat ze het heel erg lief vond en dat het heel fijn is om op deze manier te ervaren dat haar werk niet onopgemerkt blijft. Ze voelde zich zeer gewaardeerd. Maar voor de mensen die Liza kennen, vond ze het toch ook lastig om zo zelf in het zonnetje gezet te worden! 😉

Lees hier het interview met Liza dat Onbeperkte Denkers eerder met haar hield.


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?