ODE aan Gemma Gijsen

Gemma Gijsen, senior adviseur Bedrijfsvoering/HRM en kwartiermaker banenafspraak bij de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit(NVWA), ontving de ODE, de Onbeperkte Denkers Erkenning, als beloning voor haar tomeloze inzet en de inspiratie die zij velen bracht tijdens haar loopbaan. Gemma is nu met pensioen.

Tijdens haar afscheidsbijeenkomst kreeg Gemma naast veel mooie woorden, ook de ODE uitgereikt.

Stefan Verhaegh verhaalde tijdens de bijeenkomst over hoe het Gemma was, die hem enthousiasmeerde om een LEAGUE op te richten en hem de meerwaarde daarvan in liet zien.

‘Wij hebben Gemma leren kennen als een bevlogen, warme persoon die zich met hart en ziel inzet om mensen met een arbeidsbijzonderheid goed in de organisatie te laten landen en hun talent tot bloei te laten komen. Gemma begrijpt dat mensen binnenhalen en binnen houden, een diverse en soms out-of-the-box aanpak vereist, dat begint met mensen bewust maken, goede voorbeelden laten zien, mensen in het hart raken en zelf laten ervaren en (h)erkenning bieden. We hebben heel fijn samengewerkt om (het belang van) inclusie zichtbaar te maken. Wij (en vele anderen) zullen je missen, Gemma!’ Het Onbeperkte Denkers team


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?