ODE aan Bram Segijn

Bram Segijn, Afdelingshoofd en programmamanager D&I bij de dienst Water, Verkeer en Leefomgeving (WVL) van Rijkswaterstaat ontving onlangs de ODE, de Onbeperkte Denkers Erkenning, voor zijn tomeloze inzet voor inclusie. Bram geeft zelf het goede voorbeeld en heeft WVL tot koploper in inclusie binnen Rijkswaterstaat gemaakt.

Bram werd voorgedragen door Jacco Schotvanger, collega afdelingshoofd. Jacco leverde de volgende motivatie aan:

‘Naast zijn functie als afdelingshoofd heeft Bram de afgelopen jaren als programmamanager aan D&I getrokken binnen de dienst Water, Verkeer en Leefomgeving. Samen met medewerkers, collega MT-leden en het DT heeft hij op 5 verschillende bestemmingen echt bewustwording gecreĆ«erd en concrete resultaten behaald om van WVL een inclusievere dienst te maken. WVL is met haar aanpak koploper binnen Rijkswaterstaat en Bram draagt er ook zorg voor dat de binnen WVL ontwikkelde producten RWS breed beschikbaar komen.

Daarnaast geeft Bram ook zelf het goede voorbeeld. Hij wierf de afgelopen jaren bewust jong en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bram heeft zich met succes hard gemaakt dat de rolstoeltoegankelijkheid werd verbeterd, want Bram geeft nooit op!’

Reactie van Bram: Zie de mens, kijk door de verpakking heen!”


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?