ODE aan Jolanda Brouwers

Jolanda Brouwers is managementondersteuner bij het Rijksvastgoedbedrijf van het ministerie van BZK. Zij ontving onlangs de ODE, de Onbeperkte Denkers Erkenning, op voordracht van Eveline Steijn. Voor het warme bad, de waardering en acceptatie die Eveline en haar collega’s dagelijks ervaren. Een voorbeeld in inclusiviteit!

Eveline: “Jolanda is een fantastische collega die mij heel snel binnen het Rijksvastgoedbedrijf (BZK) thuis heeft laten voelen. Voordat ik in dienst kwam, had ik weinig vertrouwen meer in werkgevers en collega’s. Ik had in het verleden een paar vervelende werkervaringen gehad waardoor ik behoorlijk huiverig was toen ik bij het Rijksvastgoedbedrijf in dienst trad. Later bleek dit een warm bad te zijn. Ik heb een indicatie banenafspraak omdat ik last heb van faalangst en PTSS-klachten. Vroeger had ik vaak last van black-outs, en ik voelde mij al snel overvraagd. Daarnaast was ik erg onzeker over mijn doen en laten op het werk. Maar hier is het heel anders.”

“Ik voel mij gewaardeerd en geaccepteerd. Jolanda heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Ze belt mij elke dag op om te vragen hoe het met mij gaat. Ook spreken we minimaal één keer per week af op het kantoor in Tilburg, en af en toe halen we hier wel eens een lekker hapje of drankje bij. Ze heeft deze ODE echt verdiend. Ze zet zich altijd 100% in voor alles en iedereen in, en het wordt tijd dat iedereen mag weten hoe een fijne collega ze is!”

Jolanda: “Het begeleiden van mensen vanuit deze doelgroep is zo waardevol. In bijna alle gevallen zie je talenten opbloeien en levens positief veranderen. Hoe mooi is het dat je het verschil kunt maken voor iemand. Ik ben, voordat ik bij het RVB kwam werken, bij andere werkgevers jarenlang stagecoördinator geweest voor leerlingen vanuit de BBL. Eenmaal bij het RVB kwam ik in contact met Jolinda Kerkmeer. Zij vroeg of ik iemand wilde begeleiden. Dit heb ik toen met beide handen aangepakt. Ik ben ontzettend vereerd dat deze ODE aan mij is uitgereikt!”


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?