ODE aan de drie musketiers van ACM

Sanne Ooms, Vera Brocheler en Tjitske Sorel werken bij Autoriteit Consument en Markt (ACM) van het ministerie van Economische Zaken (EZ). Met zijn drieën zijn ze de kartrekkers van All inC Medewerkersnetwerk, een netwerk voor en door mensen met een arbeidsbijzonderheid bij de ACM. De online afscheidsbijeenkomst van Sanne die de ACM verlaat en voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) gaat werken, was voor alledrie aanleiding elkaar voor te dragen voor een ODE .

Leuk detail: zij wisten dit niet van elkaar, waardoor de verrassing tijdens de uitreiking des te groter was!

Wat zeggen deze drie musketiers over elkaar:

Vera en Tjitske over Sanne Ooms: “Sanne laat zien dat je geen hoge ambtenaar hoeft te zijn om het verschil te maken als het aankomt op het agenderen van diversiteit en de issues die mensen met een arbeidsbijzonderheid tegenkomen. Zo heeft Sanne het initiatief genomen om een medewerkersnetwerk op te zetten binnen ACM, durft ze precaire onderwerpen bespreekbaar te maken, zet ze zich in voor de Rijksbrede League , heeft ze op eigen initiatief het onderwerp op de kaart gezet bij de p-SG’s en SG’s van EZK en LNV en is ze de aanjager van de oprichting van een EZK breed netwerk. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen om meer impact te maken en vertelt over haar eigen kwetsbaarheden en persoonlijke uitdagingen. Ze geeft hiermee mensen met een arbeidsbijzonderheid nog meer een gezicht binnen de Rijksoverheid. De credits voor het All inC netwerk komen haar grotendeels toe. Als dit het begin is, komt er nog heel veel meer moois!

Sanne over Vera Bröcheler: Vera zet haar kennis, expertise en eigen ervaringen in om te komen tot constructieve acties en creatieve suggesties.

Sanne over Tjitske Sorel: Een echte ACM-expert die haar adviezen graag deelt, kan goed luisteren en helpt een veilige situatie te creëren waarin er ruimte is voor een lach en een traan. Zonder haar was er geen All inC geweest!

Lees hier de Ode die Onbeperkte Dichter Eric Hoogeweg voor hen maakte.


Ben jij ook een Onbeperkte Denker?