Ervaar wat een beperking betekent

Hoe ‘werkt’ dat eigenlijk, als je een arbeidsbeperking hebt? Hoe toegankelijk is jouw werkomgeving als je in een rolstoel zit? Welke invloed heeft een bipolaire stoornis op je werkende leven? Waarmee kunnen collega’s rekening houden als je een visuele of auditieve beperking hebt? Hoeveel invloed heeft de werkomgeving op je als je autisme hebt?

Ervaar wat het betekent om met een beperking te werken. Dat vergroot je begrip voor collega’s met een beperking. Maar je ervaart ook wat de kracht is van de beperking! Want iedereen heeft zo z’n beperkingen en sterkte punten.

In deze Onbeperkte Denkers Experience kan je ervaren wat het betekent om te werken met een auditieve beperking, een visuele beperking en autisme.

Start jouw week vol ervaring!

Ontvang iedere dag een handige e-mail reminder waarmee je de volgende Experience-module start. Zo kan je in circa 15 minuten per dag ervaren wat het betekent om te werken met een beperking. Je kan dit doen tijdens het uitvoeren van je dagelijkse werk. Op deze manier maak je de experience zo realistisch mogelijk.  

Of start direct één van de modules

Ervaar een visuele beperking

Wat zie jij? En kun je eigenlijk nog wel een muis gebruiken?

Start module

Ervaar autisme

Hoe ervaar jij de wereld om je heen? En wat doen prikkels uit je omgeving met jou?

Start module

Ervaar een auditieve beperking

Kan jij liplezen? En hoe zeg je ‘goedemorgen’ in gebarentaal?

Start module